perjantai 22. helmikuuta 2013

Terveisiä Skyrimistä

Kuva osoitteesta http://i.imgur.com/V5o65.jpg

Hei Äiti ja Iskä,

Terveisiä täältä pohjoisesta Skyrimistä. (Jos haluatte itsekin joskus matkata tänne, niin ei ehkä kannata lukea tätä viestiä. En haluaisi pilata teiltä mitään niistä kivoista ylläreistä, joita tässä huurteisessa maassa on piilotettuna.)

Olen ollut täällä jo pari viikkoa, mutta en ole ehtinyt ilmoitella kuulumisistani ennen tätä, kun on pitänyt vähän kiireitä. Tänä aikana olen nimittäin ehtinyt jo joutua teloituspölkylle, parin murhayrityksen kohteeksi ja liittyä muutamaankin kiltaan.

Hassu juttu niistä killoista, mutta aina kun liityn sellaiseen, killan johtajan paikka sattuu vapautumaan ihan muutaman päivän sisällä. Entiselle johtajalle vaan sattuu jonkin asteinen vahinko, eikä killalla ole muuta mahdollisuutta kuin nostaa minut, porukan nuorin jäsen, johtajaksi johtajan paikalle. Tällä hetkellä hallinnassani on niitä kolme ja seuraava on jo näköpiirissä. Ties vaikka senkin pomolle sattuisi jotain.


Terveisiä kaikille sinne Summersetin saarelle,

Tyttärenne pohjoisessa

2 kommenttia:

 1. :,D Aahhaaa voi Skyrim!

  Itse olen onnistuneesti saanut pidettyä itseni vielä edes ostamasta kyseistä peliä. Ymmärtääkseni se on koukutusluokkaa 99%.. Ehkä enemmänkin?

  Tervetuloo takaisin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Däänks! :) Ja se on kyllä aika suuri ja koukuttava se Skyrim. Itse tykkäsin jotenkin enemmän kyllä Oblivionista, mutta en ees tiedä miksi. Kaikki oli periaatteessa paremmin ja hienommin tehtyä Skyrimissä, mutta Oblivionissa oli sitä jotain mikä vetos muhun. Suosittelen sullekin. Ja miksi sää edes yrittäisit pidätellä itseäsi poies Skyrimistä?? Siitä vaan Elder Scrolls -kaupoille, mars! :D

   Poista